Om jag har tappat bort mitt plastkort, kan jag då använda Studentkortet i mobilen istället för att beställa ett nytt plastkort?

Ja, om du har tappat bort ditt plastkort kommer du i första hand att bli hänvisad till att använda ditt digitala Studentkort.
Ditt digitala Studentkort använder du genom vår app "Studentkortet". Har du inte laddat ner den ännu kan du göra det här.

Så snart du laddat ner appen kan du enkelt logga in med ditt personnummer samt ditt lösenord.
Om du inte har aktiverat ditt kort kommer du få göra det innan du kan logga in.