Umeå universitet

Du som tillhör Umeå Studentkår får automatiskt Studentkortet när du blir medlem i kåren. Umeå Studentkår har kortet Campuskortet som sitt medlemskort och kortet innehåller både kårens förmåner och Studentkortets rabatter. Om du inte önskar att gå med i studentkåren hjälper de dig ändå med att beställa ett studentkort. Umeå studentkår tar ut en administrativ avgift för detta. Du som studerar medicin, natur eller teknik måste däremot ansöka om kortet själv och välj lärosäte - ÖVRIGA.