Jag har tappat bort mitt kort, hur kan jag få ett nytt?

Har du blivit av med Studentkortet kommer du i första hand bli hänvisad till att använda kortet digitalt tillsammans med vår app. Om du är kårmedlem och behöver ett nytt plastkort ska du kontakta din studentkår för nybeställning. Du hittar de studentkårer vi samarbetar med här.

Har du inte laddat ner vår app ännu? Klicka på en av ikonerna nedan för att komma direkt till nedladdningen av appen!

Vilken av dessa du skall välja beror på din mobil. Om du använder en Iphone ska du ladda ner appen via App Store, om du använder en Androidmobil ska du ladda ner appen via Google play.