Fungerar mitt Studentkort i mobilen även fast jag inte har någon täckning?

Ja, våra appar för Android och iPhone är byggda så att det klarar av att visa Studentkortet även utan internetuppkoppling eller 3G. Logga in i appen när du har uppkoppling för att ladda ned kortet. Om du inte loggar ut ur appen kommer kortet att sparas.
För att stänga appen utan att logga ut klickar du på hem-/menyknappen på mobilen, då stängs appen ner utan att du loggas ut.