Jag studerar mer än 50 % på en studiemedelsberättigad utbildning men har inga logotyper på mitt kort?

Om du uppfyller kraven för reserabatterna men saknar logotyper på ditt plastkort, kan det bero på att vi hunnit skicka ut kortet till dig innan vi fått in uppgifter om din studietakt.

Om du inte har reselogotyperna på ditt digitala Studentkort kan du testa att uppdatera kortet genom att trycka på de två pilarna uppe till höger på kortet (gäller endast i appen). Reselogotyperna kommer då att dyka upp på kortet om du är verifierad hos oss.

Tänk på att om du tar studiemedel från CSN kan det dröja ett tag innan vi får in din verifiering, vanligtvis sker detta någon vecka efter du fått din första utbetalning.
Om du inte tar studiemedel från CSN så kan det vara så att du själv måste mejla in intyg på dina kurser för att vi ska kunna verifiera dig. Tänk på att du måste skicka in nya bevis varje termin.

Om du är gymnasiestuderande kommer du inte att ha reselogotyperna på kortet då du är tillräckligt ung för att åka på ungdomsrabatt.