Våra appar

APPAR

Med Studentkortet i din mobil har du alltid ditt kår- eller studentkort med dig.
Om du redan har ett plastkort kan du fortfarande ladda ner vår app och använda den för lokala rabatter eller om du glömmer eller tappar bort ditt plastkort.

Appen är gratis att ladda ner och använda!

Vår app finns för iPhone, Android och som webb-app. Logga in i appen med ditt personnummer och ditt lösenord (det du valde i registreringsprocessen). Studentkortet är en fullvärdig digital studentlegitimation.

Klicka på en av ikonerna nedan för att komma direkt till nedladdningen av appen!

Vilken av dessa du skall välja beror på din mobil. Om du använder en Iphone ska du ladda ner appen via App Store, om du använder en Androidmobil ska du ladda ner appen via Google play.

Om du använder dig av en Windows Phone kommer du tyvärr inte kunna ladda ner vår app till mobilen, du kommer få felkod 90002. Detta beror på att det just nu inte finns någon uppdaterad version att hämta.