Komvux, Folkhögskola och Yrkeshögskola

Är du studerande på Komvux, Folkhögskola eller Yrkeshögskola behöver du aldrig ansöka om ditt kort via någon kår. Du ansöker om ditt Studentkort via hemsidan eller väntar tills du får dina uppgifter hemskickade per post (gäller för dig som tar studiemedel från CSN på 50 % eller mer).

• Komvux Du som studerar på Komvux, tar studiemedel och läser mer än
    50 % får automatiskt uppgifter om hur du laddar ner ditt digitala Studentkort via post. Du som inte tar studiemedel (eller om du vill ha ditt digitala kort snabbare) kan ansöka om ett kort här och välja korttyp Komvux.

• Folkhögskola och Yrkeshögskola Du som studerar på Folkhögskola eller Yrkeshögskola, tar studiemedel och läser mer än 50 % får automatiskt uppgifter om hur du laddar ner ditt digitala Studentkort via post. Ditt brev bör vara dig tillhanda i mitten av mars månad. Du som inte tar studiemedel (eller om du vill ha ditt digitala kort snabbare) kan ansöka om ett kort här och välja korttyp Folkhögskola.