Jag har tappat bort mitt kort, hur kan jag få ett nytt?

Har du blivit av med ditt plastkort kommer du i första hand bli hänvisad till att använda kortet digitalt i vår app. Du kan endast beställa plastkortet en gång per termin så behöver du ett nytt efter det ska du kontakta kundtjänst.

Har du inte laddat ner vår app ännu? Klicka på en av ikonerna nedan för att komma direkt till nedladdningen av appen!

Vilken av dessa du skall välja beror på din mobil. Om du använder en Iphone ska du ladda ner appen via App Store, om du använder en Androidmobil ska du ladda ner appen via Google play.