Jag har inte fått mina uppgifter men vill gärna ha Studentkortet i min mobil. Hur gör jag?

Om du tar studiemedel från CSN kan det vara så att vi redan gjort ett postalt utskick till dig innehållande uppgifter till ditt digitala Studentkort. Skriv in ditt personnummer på vår sida för och se om du kommer till aktiveringen av ditt kort eller till ansökan!

• Aktivering - om du kommer till aktiveringen behöver du bara gå igenom stegen och kan sedan logga in på ditt digitala Studentkort i appen.
  • Ansökan - om du kommer till ansökningsformuläret betyder det att du inte har något giltigt kort hos oss och måste då ansöka om ett.

Om du är kår- eller nationsmedlem och nyligen betalat in din medlemsavgift kan det ta 1-3 dagar innan vi har fått in dina uppgifter och skapat ett konto till dig. Så snart ditt konto har skapats kommer vi skicka ut ett aktiveringsmejl till dig!

Vårterminskortet 2018 kårerna brukar skicka in beställningarna till oss kring den 15:e januari. Så snart uppgifterna kommit in till oss får du tillgång till ditt digitala kort.