Våra appar

APPAR

Med Studentkortet i din mobil har du alltid ditt kår- eller studentkort med dig.

När du är inloggad i appen har du tillgång till ditt Studentkort samt alla rabatter och erbjudanden som finns för dig som student.

Appen är gratis att ladda ner och använda!

Vår app finns för iPhone och Android. Logga in i appen med ditt personnummer och ditt lösenord (det du valde i registreringsprocessen). Studentkortet är en fullvärdig digital studentlegitimation.

Klicka på en av ikonerna nedan för att komma direkt till nedladdningen av appen!

Vilken av dessa du skall välja beror på din mobil. Om du använder en Iphone ska du ladda ner appen via App Store, om du använder en Androidmobil ska du ladda ner appen via Google play.

Om du använder dig av en Windows Phone kommer du tyvärr inte kunna använda vår app i din mobil.