Hur avregistrerar jag mig från nyhetsbrev/sms?

Om du vill avregistrera dig från våra nyhetsbrev gör du det genom att klicka på länken längst ner i nyhetsbrevet. Tänk på att om du avregistrerar dig från nyhetsbreven kommer du inte längre få våra månadsbrev, erbjudanden om undersökningar eller tävlingar.

Om du vill ta del av våra erbjudanden igen så går du in på din profil och aktivera utskicken. Se bilden här nedan.

Tänk på att det kan ta upp till 4 dagar innan mejlutskicken upphör helt.

Om du vill avregistrera dig från våra smsutskick ska du skicka "Student stop" till det nummer som står i sms:et. Du kommer då inte få fler utskick under terminen.

Om du har en Samsungmobil kan du få upp ett varningsmeddelande vid avregistreringen. Kostnaden för avregistrering är samma som för att skicka ett vanligt sms, har du en fast månadskostnad kommer du inte att debiteras extra.

Om du har slutat att studera och vill makulera ditt konto (radera dina uppgifter) ber vi dig att kontakta kundtjänst och uppge ditt personnummer.