Komvux, Folkhögskola och Yrkeshögskola

Du ansöker om ditt Studentkort via hemsidan eller väntar tills du får dina uppgifter hemskickade per post (gäller för dig som tar studiemedel från CSN på 50 % eller mer).

• Komvux Du som studerar på Komvux, tar studiemedel och läser mer än
    50 % får automatiskt uppgifter om hur du laddar ner ditt digitala Studentkort via post. Du som inte tar studiemedel (eller om du vill ha ditt digitala kort snabbare) kan ansöka om ett kort här och välja Komvux. Du kommer bli ombedd att ladda upp ett studieintyg i samband med din ansökan.

• Folkhögskola och Yrkeshögskola Du som studerar på Folkhögskola eller Yrkeshögskola, tar studiemedel och läser mer än 50 % får automatiskt uppgifter om hur du laddar ner ditt digitala Studentkort via post. Du som inte tar studiemedel (eller om du vill ha ditt digitala kort snabbare) kan ansöka om ett kort här. Du kommer bli ombedd att ladda upp ett studieintyg i samband med din ansökan.