Varför har jag inte fått mitt kort för den aktuella terminen?

Studentkortet ges ofta ut i samband med någon av Sveriges studentkårer (du kan läsa mer om vad som gäller på ditt lärosäte här) och tillhör du ett lärosäte som vi har samarbete med kommer du få dina uppgifter strax efter din betalning till dem. Notera att det kan ta mellan 1-3 dagar innan ditt konto skapats/uppdaterats.

Om din kår inte är ansluten till Studentkortet måste du själv ansöka om ett Studentkort.

Tar du studiemedel från CSN på över 50 % kommer du få ett postalt utskick av oss innehållande dina kortuppgifter. Du kan då aktivera ditt kort efter anvisningarna och komma igång med ditt kort!

Du kan läsa mer om ansökan och Studentkortet här.