Så aktiverar du ditt Sommarkort

Här hittar du tydliga instruktioner för hur du skaffar ditt Sommarkort:

1. Ladda ner appen eller gå in på studentkortet.se
  2. Fyll i ditt personnummer
  3. Välj skola: Sommarkortet
  4. Fyll i dina uppgifter
  5. När du får upp en ruta där du ska bifoga ett studieintyg, ta istället kort på din aktiveringskod, bifoga bilden, och skicka in till oss.
  6. Gör klart din ansökan och invänta mail från oss med vidare instruktioner.

Vi vet att vi var otydliga kring ansökningsprocessen i brevet du fick hem i brevlådan. Vi ber om ursäkt för det, och hoppas att du med dessa instruktioner enkelt ska kunna aktivera ditt sommarkort.