Jag har glömt mitt lösenord

Om du vet att du har ett giltigt kort men inte kan logga in, ska du beställa ett nytt lösenord.

Det nya lösenordet beställer du när du loggar in via appen eller hemsidan. Börja med att skriva in ditt personnummer och klicka dig vidare till nästa steg. Där klickar du på "glömt lösenord", då skickas det ett mejl till den mejladress som vi har registrerad på dig i vårt system.
I mejlet du får av oss finns en länk du ska klicka på, du kommer då få bestämma ett nytt lösenord.

Beställer nytt lösenord via Android-mobil

Om du beställer ett nytt lösenord via appen och använder en Android-mobil, så ska du tänka på att öppna länken i mejlet med "Studentkortet".
Öppnar du länken med en webbläsare kommer det stå att sidan inte kan hittas.

Om du beställer ett nytt lösenord men inte hittar mejlet i din inkorg, så kan det hända att det hamnat i skräpposten.

Om du använder Gmail som mejlklient hamnar våra automatiserade mejl oftast i fliken "kampanjer" och inte i den vanliga inkorgen.